<
   

High chaparral!

Alltså, vilken rolig helg det har varit! :D

Förlåt för att jag inte bloggat något, men hade inget nätverk på chappen, gick knappt ens att skicka ett sms :/

I fredags kom vi fram vid fyratiden och satt i trevligt sällskap innan vi gick bort för att kolla på tävlingarna. Blev en del festande men vi var ändå hyfsat pigga på lördag. Då gick vi runt inne på området, käkade lunch i mexicobyn och red mekanisk tjur på tivolit! Självklart kollade vi även på tävlingarna och träffade massa roligt folk :D

Idag shoppade vi lite på förmiddagen och satte oss i varsin stol och kollade på tävlingar i timmar. Där mår jag som bäst ;) jag köpte en "reinsman tacky to pad" och en curb. Paden sägs vara väldigt bra så jag tänkte att det var värt att investera i en sådan trots att plånboken protesterade ;) den ska jag prova imorgon, så då tänkte jag fota den så ni får se hur den ser ut!

Nu är jag hemma och är helt slut verkligen. Har tagit mig en varm dusch och krupit ner under täcket. Det var förvånansvärt kallt där borta och jag var så arg över att jag inte tagit med mig varmare kläder, men det misstaget gör jag inte om nästa år!

Det har vart så sjukt roliga dagar och sällskapet har gjort det hela superkul! Nu vill man tillbaka.. DET BÄSTA med chappen är nog att man får så mycket ny inspiration och man blir så sugen på att komma hem och träna! Underbar känsla..

På bilden är inte Elin med, men hon kom en dag senare ;)

BÄÄ!!

Ikväll får vi tillskott hos Stall Petit! Då flyttar nämligen 3 stycken tackor hit :D Bra för Gossen också att lära sig att dem krulliga djuren inte är farliga! Haha.. Ska bli roligt med lite fler djur på gården :D

Fåret på bilden är inte vår, men jag ska fota dem lite på söndag! Har inte ens någon aning om färgen ;)

Snart så!!

Om bara en liten stund åker vi till high chaparral! Ska bli så jävla roligt :D blev lite strul med husvagnen så därför kommer vi iväg lite senare än tänkt, men inga bistra miner för det!

Ska försöka uppdatera om läget där borta så mycket jag kan! Vet att jag kommer sakna mina pållar något kopiöst, men dem går och gottar sig i hagen och har det hur bra som helst!! :D

Cayenne!

Idag tömkörde mamma Cayenne också! Här ser ni en liten kortis, var tvungen att sluta filma eftersom regnet kom ;) men hon var jätte duktig! Travade en del också och hon var jätte fin idag :D

Halvbra!

Ridpasset idag gick faktiskt sådär. Hade engelsksadeln och ett vanligt 3-delat bett. Men i början kändes han väldigt tung och ridbanan var rätt djup också. Fick jobba mycket med att han skulle bära upp sig och lyssna. Hade lite galoppbommar också för att variera det hela lite. Men Gossen är inte den som är rädd om sina fötter direkt. De första gångerna vi galopperade över felbedömde han ganska mycket och det blev slarvigt. Men efter jag kortat upp honom lite till så gick det mycket bättre :D
När jag ridit igenom honom ordentligt så släppte äntligen allting och det gick som smort! Då "gav" han sig och jobbade med mig ordentligt. Synd att det skulle ta sån tid bara ;) haaha! Men han har gått riktigt bra dem senaste dagarna, och idag kanske jag inte är 100% nöjd, men det är ju så med hästar! Efteråt så skrittade vi iallafall ut en liten sväng, och självklart så börja det ösregna så nu är jag pisseblöt!!

Nu sitter jag och väntar på att klockan skall gå så mamma kommer hit och så ska jag hjälpa henne att tömköra Cayenne!

Dagens planer!

Idag ska jag, tro det eller ej, rida lite dressyr på Gossen tänkte jag! Såg på Facebook att min tränares dotter hade tränat dressyr på deras Quarter och jag blev så himla sugen! Så det blir det idag :)
Sen ska jag hjälpa mamma en snabbis med Cayenne och tömköra, och efter det direkt till Jill för att fixa iordning husvagnen. Imorgon far vi till High Chaparral, det ska bli så jäkla kul!! :D

Tyvärr har jag ingen med idag som kan ta kort när jag rider, men ska göra så gott jag kan med att få till någon bild med utrustningen iallafall :D vi hörs sen!

RainRain!!

Vad händer med vädret?? Det ska vara sommar nu...

Men vi klarade oss faktiskt ganska bra ändå ifrån regnet. Duggade bara medan jag och Inger var på banan. Hon tömkörde Cayenne och jag red Gossen!

Idag hade Cayenne nosgrimma för första gången, och det tyckte hon var lite obekvämt. Men det gick bra ändå och Inger tyckte det var stor skillnad ifrån förra gången :D så nu får vi fortsätta träna med nosgrimman på så till slut så vänjer hon ju sig!

Gossen red jag i endast skritt och trav idag. Red lätt en hel del och tränade en hel del på spin och skänkelövningar. Han lyssnade bra och jag tycker att det blev ett rätt simpelt pass, men det behövs ibland också :D

Nu ska jag åka hem och städa min lägenhet. Inget jag hurrar för men jag vill komma hem till en ren lägenhet efter chappen! ;)

Fotade inget idag på grund av regnet, så ni får en bild på Cayenne och Agnes istället ;)

Planer för morgondagen!

Imorgon kommer Inger och Emmy för att tömköra Cayenne! Vädret ser inte ut att bli lovande men jag hoppas att det ska gå ändå ;)
Jag tänkte rida Gossen samtidigt, om vädret tillåter då! Han skötte sig riktigt bra idag också och är ändå sugen på att träna imorgon igen!

Nu sitter jag hemma hos Jill och kollar på tv, men vi hörs imorgon :)

Klipp ifrån ridpasset idag!

Idag var Therese med i stallet så hon filmade lite under passet :)

Inhandlat på Sussies häst fritid!

Det jag handlade idag var flugspray, stallskor, flyghuva, bett och träns :D tränset och bettet var till Cayenne som förtjänade att få ett träns som är helt hennes egna ;D

Är väldigt nöjd med alla prylarna, speciellt skorna! Och ja allt hästfolk, jag vet att det är ridskor för engelskryttare, men dem är så jäkla bekväma att jag använder det till stallskor :D

Fartfylld dag!

Idag har det varit en jätte bra hästdag :D jag började med att tömköra Cayenne som skötte sig exemplariskt!! Jobbade med mig och passet varade nog bara i 20 minuter men hon skötte sig så fint att jag ville sluta när det gick som bäst :)

Sedan var det Goss tur att tränas. Idag red jag på ett tredelat bett och det gick jätte bra! Det är käckt att byta bett ibland så det blir lite omväxling :D vi körde ett ganska vanligt pass med mycket trav och galopp på slutet! DuktigaGoss :D

Sedan åkte jag iväg till Sussies för att köpa lite grejer. Blev en hel del!! Tänkte göra ett inlägg till så ni får se vad jag köpt! Lägger upp det alldeles strax tänkte jag :D

Summa summarum så gick allting super idag!! Extra kul att det går så bra med Cayenne :D

Nämen tja, lever du?

Hej alla läsare! Vet att jag bloggat lite väl lite de senaste dagarna men det har VERKLIGEN varit fullt upp!

Midsommarafton var otrolig! Vi hade så jäkla roligt. Var hemma hos en tjej som heter Amanda Bergman och festen hölls i hennes ridhus. Vi partade i 10 timmar och det var en kväll jag sent kommer att glömma!

Igår så var jag hemma hos Jill hela dagen och sov över där. Vi mådde inte så bra någon av oss och det blev disneyfilmer hela dagen. En sån dag har jag inte haft på VÄLDIGT länge och det var skönt att bara slappa en dag.

Men så idag mår jag bra igen ;) nu har jag precis duschat och ska strax bege mig iväg till lagmansholm och fira Roger som har fyllt år! Om regnet fortsätter ösa ner så kanske jag inte rider idag heller... Men om dem får vila i två dagar så är ju inte det hela världen heller ;)

Eloge till inger!

Idag gick jag upp rätt tidigt trots att jag faktiskt har semester! Men det är ju midsommar och jag vill hinna med hästarna trots att jag ska på firande i eftermiddag :)

Först red jag Goss på banan, skrittade och travade bara. Red lätt hela passet och tränade på att han skulle gå fram ordentligt och bära upp sig! Han var ändå rätt svettig efteråt, och jag likaså. Så jäkla varmt :) men han skötte sig bra och jag var nöjd! sen var det så smidigt att när jag skrittade av så kom mamma med Cayenne med tumkörningsselen på. Så jag tumkörde henne en kort stund bara, blinningarna åt upp oss nästan!

Men oj vilken skillnad det var att tömköra henne idag, så himla lätt i munnen och jobbade verkligen med mig! Så en eloge till Inger som gjorde ett superjobb med henne sist :D tacktacktack!!! :D

Nu står hästarna inne i sina boxar och vilar, det tycker dem är skönt! Så nu ska jag åka hem och fixa iordning mig till kvällens bravader! :D

Positiv till tusen!

Regnet öste givetvis ner idag, men det störde mig inte faktiskt! Inger tumkörde Cayenne och det gick superbra :D hon verkade tycka väldigt mycket om henne och hon ville gärna tömköra fler gånger! Cayenne trampade till och med under sig i slutet och man såg att hon arbetade! Inger gjorde verkligen stora framsteg med den lilla fina flickan :D jag och mamma fick också tips om hur vi ska göra och jag ser fram emot att jobba mer med henne!

Jag red Goss samtidigt och det gick jätte bra! Red inte något hårt pass direkt, men travade en stund och gjorde lite övningar och så några galoppvolter på slutet :D han brydde sig inte heller om regnet, vi var mest glada över att slippa insekterna!

Tyvärr så blev det inga bilder eftersom det regnade så mycket! Menmen..

Så idag har jag jobbat, ridigt, diskat, städat, tvättat och betalat räkningar. Så nu ska jag krypa ner i nytvättade lakan och sova riktigt djupt! Godnatt :)

Idag får vi finbesök!

I eftermiddag kommer Inger och Emmy till stallet och ska greja med Cayenne :D ska bli superkul! Hoppas vi klarar oss ifrån regnet bara.. Haha. Banan är nysladdad och fin och jag tänkte rida på Gossen medan dem tränar med Cayenne :)

Imorgon blir det ingen träning för min del, jobbar hela dagen tyvärr. Dock kanske jag åker till stallet innan jobbet och tar in hästarna så dem får stå inne några timmar på dagen :)

Men nu får jag jobba vidare!

Happyhappy!!

Så himla glad efter den här dagen! 
 
När jag slutade klockan fem åkte jag till stallet direkt för att käka middag och fira Rogers födelsedag :) med full mage gick jag sen och tog in hästarna och fixade Cayenne. Och så duktig hon var när jag tränade idag! Gjorde samma grejer som igår, gjorde övningar ifrån marken först, sen hoppade upp, och av flera gånger. Skrittade och styrde med endast skänklarna :D ni kan se mer på filmklippet under detta inlägget när mamma filmar mig! 
 
Sedan skrittade jag ut barbacka en sväng på Goss. Agnes hängde med och vi fick lite syster-tid :) Goss var framåt och glad och det var så härligt att bara åka med! 
 
Idag har bägge hästarna skött sig exemplariskt och det är så kul att det är såna framsteg med Cayenne! Och vad fin hon blivit om man jämför med när hon kom. Nu har hon vuxit till sig lite! Nu går jag snart på semester i 3 veckor och då ska jag ägna henne massa tid och träning, och självklart får min egna lilla Gosse sina vanliga rutiner med träning, trick och pyssel! :D 
 
 
 
 
 
 
 

Träning med Cayenne!

Här är ett klipp ifrån idag när jag tränade lite med Cayenne :) träna på att hoppa upp på bägge sidor och flytta för skänkeln! Hon gör framsteg den lilla fina :)

Såna framsteg! :D

Alltså jag blir så himla glad... Idag åkte jag till Sussies för att köpa lite spån, foder och saltsten... Sen direkt till stallet för att träna Cayenne. Tanken idag var att jag skulle göra lite övningar ifrån marken och KANSKE sitta upp på henne. Jag spärrade av ridbanan litegrann så jag hade en yta på 8*8 meter. Med hjälmen och skyddsvästen på gick jag upp till banan och började med att träna på att flytta henne från marken, släppa henne så att hon följer mig och stå i stigbyglarna. Jag hade bara repgrimma och sadel men hon var så duktig så jag hoppade upp. Skrittade litegrann och hon flyttade för skänkeln jätte bra! :D jag hoppade upp och hoppade av några gånger och sen slutade jag där! Hon fick massor med beröm och jag är så glad över vår insats idag :D

Sedan var det Goss tur. Han tricktränade jag och han var superduktig! Han hade endast repgrimma på sig och han kastade jag mig upp på barbacka och gjorde alla möjliga grejer. Satte mig bak och fram, kastade benen över halsen och ställde mig faktiskt på honom, mest för att se hur mycket han litar på mig. Har aldrig gjort det förut men han skötte sig galant. Han stod och halvsov medan jag brötade runt på hans rygg ;)

Så nu står hästarna inne och vilar sig ifrån solen och jag ska alldeles strax åka hemåt! Underbar hästdag med stora framsteg :D det gillar jag!

Ifrån gårdagen!

Åh vilken rolig uteritt jag och Jill var ute på igår :D i nästan två timmar var vi ute och red på eftermiddagen! Jag är så stolt över Goss som för första gången fick ridas bredvid E20 och han var hur cool som helst :D toppenbra också att Nikkita var med som är trygg i det mesta! Härligt att vi fick till den där långa ritten i skogen som jag velat i en hel vecka nu! 

Vi red hela vägen bort till Hol, och dem vägarna där känner jag till rätt väl eftersom hästarna stod där innan vi flyttade till lagmansholm. Blev lite terrängvägar i sanden och hela turen var bara helt underbar. Som jag sa till Jill "nu känner man sig lycklig!" Och det gjorde man verkligen. Hästarna var stabila och glada och det är så kul att rida med Jill :D 
 
Medan vi var borta hade mamma passat på att träna Cayenne på transporten eftersom Jills stod framme. Hon hade skött sig jätte bra och mamma hade även longerat en stund! Även det hade gått jätte bra :D 
 
Idag tänkte jag ta ett pass på banan och försöka mig på bytena igen! 
 
 
 
 
 

Jag och Jill rider!

Uteritt idag till Hol :D

Jill kommer hit!

Glada nyheter!
Jill är påväg till stall Petit för att rida med mig! Tjooooho :D så hon är alldeles strax här så får vi se vad vi hittar på :) hon har med sig sin häst Nikkita!
Bloggar senare om vad vi gjorde :)

Nu är det nära!

Nu är det inte långt kvar tills jag får semester. Nästa vecka på fredag börjar min 3 veckor långa ledighet och jag längtar! Det enda jag har bokat är high chaparral men annars ser det väldigt lugnt ut! Rida kommer jag såklart göra massor :D Vi åker till chappen den 28-30 juni och campar :) det är jag, Jill, Emmy och Elin som åker! Kommer bli så himla skoj, dagarna kommer vara fulla med tävlingar, shopping och skoj :D Frida ska vi givetvis möta upp där också så vi fem tjejer kommer nog ha riktigt roligt!

LÄNGTARLÄNGTARLÄNGTAR!!!

Myror i benen!

En känsla jag tror alla hästtjejer ibland känner, är den där härliga känslan att man bara vill sitta i sadeln hela tiden. Jag är egentligen jätte trött och ligger hemma i sängen, men det enda jag kan tänka på är hur mycket jag vill åka till stallet och ta hand om pållarna och träna! Det är så många saker nu som vi tränar på så jag vill bara rida hela tiden... Idag till exempel har ju Goss fått vila, men jag har typ haft abstinens för att jag är så ridsugen. Längtar tills imorgon då jag slutar klockan fem och får åka och göra ett pass med min Gosse. 
 
Imorgon blir det till att träna på rundowns. Det är inte så lätt som det ser ut att få hästen helt rak 6 meter ifrån staketet. Goss faller lätt ut litegrann så det får bli till att träna på att han är helt rak och svänger när jag säger till :) förhoppningsvis kan jag kanske få mamma till att filma eller nåt! 
 
Men nu ska jag sova, sov gott allihopa! :) 
 
 

Träning hos Leandersson!

Dagen hos Leandersson gick bra, iaf för Emmy ;)
Frida red på Pickaboo och det var kul att allt börjar flyta på där igen! Gossen skötte sig jätte bra med allting, och Emmy skulle rida istället för mig. Hon red honom jätte bra och när hon ridit en stund så var tanken att jag bara skulle hoppa upp i sadeln för att träna bytena lite snabbt. Men det gick verkligen inget vidare idag! Haha, det ville sig inte alls..
Men men, sånt som händer! Så tummen upp för Emmys insats i sadeln, och tummen ner för min insats ;)

När vi ridit klart var det tjejsnack som gällde. Hästarna stod och sov så satt jag, Frida och Emmy och pratade en lång stund :) sedan var det dags att lasta på Goss och åka hem igen!

Summa kardemumma så gick allting idag bra, Goss gjorde några riktigt fina stop och var lydig FÖRUTOM i bytena då :) dessutom gick allting väldigt smidigt eftersom det slutade regna precis när vi kom fram!

Imorgon får Goss vila, jag jobbar hela dagen och han har fått gå hårt de senaste två dagarna. Så det gör honom gott :D

On the road again!

Idag mår jag inte bra alls faktiskt! Jätte ont i halsen, bröstkorgen och superförkyld :/ men så har jag så himla bra hästvänner! Emmy åker nämligen med till Frida och rider istället för mig :) möjligtvis så kanske jag bara tränar lite byten det absolut sista! 
 
Här kommer lite bilder på Goss ifrån igår :D 
 
 
 

Ifrån idag!

Klippte ihop lite filmer ifrån ingaredspaddocken idag :D

Fortfarande hos Jill!

Åh vad roligt vi har haft! En tur i skogen och träning på banan i Ingared :D

Nu ska Goss lastas och köras hem igen, men jag lägger upp lite filmer på stoppen han gjorde idag :D

OCH VILL NI VETA EN SAK???
GOSS HAR GJORT BYTEN ÅT BÅDA HÅLLEN IDAG FÖR FÖRSTA GÅNGEN! :D WIIIIIE!!

Roliga planer för morgondagen!

Nu är jag hemkommen från jobbet och ska strax in och ta mig en dusch.

Ni vet den där känslan när man tittar på sin häst och bara känner hur glad man är att man har han/hon? Så kände jag idag när jag tittade igenom hela mitt "hästalbum" på Facebook. Såklart gör det ont i hjärtat när jag ser alla bilder på Petit, men ändå är jag så glad över min fina Gosse. Jag har sån tur som har en sån underbar häst!!

Imorgon skall det bli kul. Jag ska åka till Jill och rida! Blir att vi rider bort till Ingareds paddock så det blir blandat uteritt och träning på bana. Så vi åker tillsammans och hämtar Goss och så borstar vi och fixar allt hos Jill sen :) ska bli så skoj!

Och på torsdag åker jag till Frida och tränar :) en otroligt bra hästvecka med tanke på att Emmy dessutom red och det gick så bra! :D

Tråkig tisdag!

Nu ska jag alldeles strax gå in och börja jobba. Inte alltför kul när det är så fint väder ute :/
Så idag blir det vila för Goss, han har ändå gått några dagar på raken här nu så det gör ju inget.

Men imorgon tänkte jag ta ett pass på banan och på torsdag åker jag till Frida och rider med henne :D nu är ju Pickaboo frisk och allt så det är kul!

Men, jobbet kallar! Kanske bloggar mer sen :)

BILDER!

Här kommet de bilder som Emmy tog idag! :D 
 
 
 
 
 
 

Wiiiie!

Idag har vart en jätte rolig dag!
Emmy var med i stallet och idag skulle hon rida på Goss :) jag red en stund först och sen hoppade Emmy upp! Och så bra det gick :D Goss var lite skeptisk i början men när han insåg att Emmy inte var någon han kunde strosa runt med gick det riktigt bra :D kul att se någon annan rida och det är verkligen en snygg häst jag har ;) Emmy red honom jätte bra i alla gångarter och det är så skönt för mig att veta att han är i trygga händer även när någon annan rider! Jag har vart lite mesig med det där att låta någon annan rida, tror alla är lite såna med sina hästar, men Emmy gjorde det med bravur :D

Hon fotade lite när jag red så det lägger jag upp lite senare! Jag är dock inte lika bra på att fotografera men tog en bild med mobilen iallafall! :)

En riktig kortis!

Idag käkade jag middag med mamma, Roger och Agnes efter jobbet. Sill och förskpotäter, riktigt gott!! Jag älskar sill :D haha!

Sen gick jag ner och fixade Goss medan Roger sladdade banan. Och det som är så himla bra är att Roger fixat längre "piggar" på sladden nu så banan blir lite djupare och mjukare! Otroligt bra underlag och det kommer jag även kunna stoppa på! :D

Så jag red upp på banan och började rida, och han kändes helt magisk! Väldigt pigg och framåt men inte olydig :D när jag hade travat i ungefär 15-20 min så började det ösregna. Och inte lite heller utan det började vrääääka ner! Så jag travade snabbt som attan ner till stallet. Så stod jag och Goss dyngsura i stallgången en stund i hopp om att det skulle sluta. Men icke, så jag sadlade faktiskt av igen och slutade där. Vissa kanske hade fortsatt och rida, men vad får jag ut av att piskas av stora regndroppar?

Men nu skiner givetvis solen igen ;) så imorgon kommer Emmy till stallet igen och förhoppningsvis så skall hon rida Goss lite imorgon också :D

Planer för dagen!

Nu är jag på jobbet, igen.. Jag vet att det sägs väldigt ofta men så är det iaf ;)

Slutar fem idag också, och då åker jag direkt till stallet! Först ska vi käka middag och sen blir det att fixa hästarna. Även idag blir det ett pass på banan med Goss och mamma skulle tömköra Cayenne :)

Sen ska jag även hjälpa Roger att måla en del på huset, så idag är det fullt upp!

Här kommer lite fler bilder ifrån igår :)

Ett lyckat pass!

Var i stallet vid halv sex och hästarna stod inne och snarkade. Dem hade stått inne några timmar för att pausa ifrån solen :) 
Jag satte igång att borsta och göra Gossen fin och skrittade upp på banan. 
Värmde upp med mycket trav och flytta kroppen. Mycket böjövningar och backningar. Han var jätte lyhörd och framåt :D 
Sedan satte jag igång med galoppen och han kändes jätte bra! Dock lite stel i högervarvet men efter vi jobbat en stund så släppte det :) vi tränade lite byten och han blir bara bättre och bättre! Han förstår vad jag vill och han sköter sig superbra! :D 
 
Mamma berättade att hästarna legat och sovit i hagen idag och att dem hade tagit kort. När jag fick se bilderna så kunde jag inte sluta le. Gossen ligger på sidan och Cayenne ligger precis intill. Gossen ser helt ärligt död ut. Hade jag sett han så i hagen hade jag rusat fram och kollat om han levde! Hahaha han vet verkligen hur man slappnar av och tar en siesta ;D och Cayenne ligger tätt intill sin trygga punkt, hennes man Goss :D 
 
Blev inga filmer idag, men Agnes tog några bilder! 
 
 

Jag älskar nya prylar!

Här är bild på Goss nya grimma och Cayennes nya skydd :)

God förmiddag!

Hallå alla :)
Nu står jag på jobbet och ruschen drar nog igång när som helst. Trött är jag även idag, men med lite Ipren och Alvedon mår jag lite bättre ;)

Idag åker jag till stallet när jag slutat klockan fem, och det blir ett pass på banan! Tänkte träna på bytena igen eftersom det var ett tag sedan :) sen tänkte jag även se om vi har vår presenning tillgänglig, alltid bra att träna med sånt. Kasta den över honom, låta han galoppera över den och så :) har gjort det mycket innan och det är jätte bra träning :D när han vet att jag inte skulle utsätta han för nåt farligt så litar han på mig! Ska kolla med Agnes om hon har lust att filma lite sen kanske!

Så vi hörs senare :D thiiing!

BILDER!!!

Oj vilken dag. Jag vaknade imorse och mådde inte alls bra... Men det var bara att stiga upp och åka och jobba. Arbetade till sju och sen åkte jag hem till Therese. Så nu sitter vi och kollar på film och gottar oss! 
Det har inte blivit någon ridning på 2 dagar nu eftersom jag inte har haft någon tid alls. Men imorgon jobbar jag till fem, och då ska jag bannimej rida! Nu ska jag ta tag i träningen lite mer på allvar. Efter att det gick så dåligt på tävlingen så blev jag lite loj, men träning ger färdighet. Så nu är det bara att fortsätta utvecklas :D 
 
Här får ni också fler bilder som Emmy tog! Gossen har lite rolig hoppstil ;) haha! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemkommen.

Sådärja, en heldag på Ullared är nu över och jag har fått köpt massa kul :D jag köpte såklart en hel del grejer som inte var till hästarna men det är ointressant, men det som jag köpte till hästarna var:
Flygspray, flyveil, hovolja, 2 ridtröjor, rosa benskydd till Cayenne, ridjeans och hästgodis ;)
Är riktigt nöjd med dagen, och nu är jag med Therese och lagar mat! Grillat med kroketter och bea-sås! En sjukt rolig och fartfylld dag :D

Resten av bilderna som Emmy tagit lägger jag ut imorgon, för jag är så trött att jag inte orkar det nu ;) men en blir det iaf!

Shop och bilder!

Nu är jag på Ullared och vi börjar nu bege oss mot kassan! Har köpt en massa hästgrejer som jag tänkte visa er senare :D 
Tänkte berätta att jag fått bilderna ifrån Emmy, hon är en duktig fotograf den flickan :) hinner dock inte lägga upp alla nu men 3 bjuder på iaf! 
 
 
 

Besök i stallet!

Idag var jag på Agnes skolavslutning tidigt på morgonen, och sen åkte vi till stall Petit och mötte Emmy! Idag stod det löshoppning på schemat och Emmy hade med sig kameran :D (har dock inte fått bilderna än så dem lägga nog upp imorgon)!
Alltid lika trevligt när Emmy är med, hon är duktig hon och det är så härligt ibland att vara två :D
Löshoppningen gick bra, Gossen stannade dock litegrann men an skötte sig bra :D
Sedan satt jag, Agnes och Emmy och solade oss en stund innan det var dags för mig att bege mig in till stan för att jobba klockan fem ;) dock åkte jag och Agnes lite cab emellan också!! Wiiiie

Så nu är jag på jobbet och slutar inte förrän halv ett!! Imorgon bär det av till Ullared så då blir det nog ingen ridning :/

Utvärdering av dagen!

Uteritten gick jätte bra! Goss var pigg och glad och det blev en mysig skogstur :)

När jag kom tillbaka så passade jag på att tömköra Cayenne eftersom jag ändå hade tid över! Det gick sådär faktiskt. Hon bråkade lite idag och testade mitt tålamod ;) men jag bara fortsatte tills hon lyssnade och då gick det jätte bra!

Så nu sitter jag utanför stallet och skall strax bege mig iväg till jobbet. Men det känns skönt att jag hann greja med bägge hästarna idag iallafall!


Uteritt idag!

Sälja mat i värmen!

Jag kan lova att man inte är jätte pepp på att jobba hela kvällen nu när det är så fint väder ute. Men det är väl bara att bita ihop, ska man ha råd med häst så måste man bannimej jobba!!

Hästarna sov när jag åkte ifrån stallet. Har nog aldrig sett Gossen med den hängläppen han hade idag! Jag tyckte mig till och med höra han snarka ;) haha han är söt!

Mamma berättade att dem hade löshoppat Cayenne igår, och tydligen hoppat högre än Goss. Så nu blir det tävling någon dag om vilken häst som hoppar högst! Haha nädå, inget blodigt allvar här inte ;) Roligt att Cayenne är så duktig på att hoppa :D

Om några känner sig sugna och inte har tillgång till löshoppning hemma så var inte rädd för att säga till så är ni välkomna hem till oss :D

Nä, nu ska jag börja jobba! Vi hörs imorgon då jag har planerat att rida ut ;) heeeejrååå!

Varmt och svettigt!

Idag kom jag till stallet vid halv tolv! Solen stekte verkligen men jag kände att jag verkligen behövde rida idag. Han vilade ju dessutom igår ;)
Så jag sadlade och red ett helt vanligt pass på banan. Löshoppningsanordningen står kvar så ytan var lite mindre men det gjorde inget! Nu kommer vi nog löshoppa rätt ofta så det kan lika gärna stå kvar!

Passet gick bra, han var lite seg idag men det är ju inte konstigt när det är så varmt! Vi bägge var rätt svettiga när vi klara, så nu har jag ställt in hästarna en stund. Vi brukar göra så eftersom det är gott för dem att få en paus ifrån värmen och flugorna. Det är dessutom väldigt svalt och skönt i stallet och dem ser riktigt nöjda ut över att få komma in några timmar :)

Idag börjat jag jobba klockan fem, och det är samma ända fram tills onsdag. Men på torsdag är jag ledig och då drar jag och några vänner till Ullared! Det ska bli skoj :D

Men nu har jag satt mig i en solstol och tänkte bli lite brunare innan jag måste åka till jobbet! Tjingeling :)

Löshoppning!

Åh vilken rolig dag! Vi har löshoppat och bägge hästarna var jätte duktiga :D Goss hoppade ca 1 m och Cayenne 40 cm! Haha, men bägge skötte sig exemplariskt, första gången och allt! :D superkul!