<
   

Äntligen i sadeln!

I helgen fick jag en massa förhinder. I fredags var det ju rena stormen här, i lördags blev det att jag åkte med en kompis till Skövde större delen av dagen och kollade på en häst, och i söndags var vi iväg hos min morbror och några kusiner. Så jag hann inte rida i helgen som planerat :/

MEN IDAG har jag ridit! :D det var så skönt att sitta i sadeln igen! Skrittade bara dock men det var mysigt. Red en bit på vägen och sen skrittade jag även en stund på banan. Det var kul att Gossen var så pigg och glad, han hade nog saknat det lika mycket som jag! Haha ;)

 

 

 

Kära blogg...

Hej alla läsare! 
 
Nu har min Gosse fått vila i 3 (nästan 4) veckor i december. Och jag känner att abstinensen ökar och suget efter att träna blir större och större! Så jag tänkte sätta igång Gossen lite lätt nu framöver. Tänkte skritta en sväng imorgon och håller mig till skritt i någon vecka innan jag börjarsmåtrava lite, allt för att igångsättningen efter vilan skall vara så mild som möjligt :) jag har haft det gott att få vila lite från ridningen, det ska jag inte sticka under stolen med, men nu vill jag komma igång igen. Gossen har mått bra av att vila han också, men han är nog lite uttråkad tror jag ;) 
 
Cayenne får vila någon vecka till eftersom hon är lite yngre och det har ju vart en del för henne att ta in sen sommaren och hösten :) 
 
Nu ska jag jobba hela kvällen, men jag ser fram emot att komma igång med träningen och bloggandet igen! :D 
 
 

God jul!!

Gossen och jag såklart vill önska alla en riktigt god jul! Hoppas alla mår bra och har en underbar dag med familj och vänner :) själv jobbar jag till två-tre och efter det bär det av till Göteborg där jag ska spendera julaftonskvällen med min far+familj :) 



Bilder från året!

 
 
 
 
 
 
 

Foton!

 
 
 
 
 
 

Bilder!

Ja.. Jag är väldigt dålig på att blogga just nu. Men det är ju för att hästarna vilar och jag inte har något vettigt att skriva om ;) men hästarna mår bra och jag mår bra! Här kommer lite
mer blandade bilder! :) 
 
 
 
 
 
 
 

Mer bilder!

 
 
 
 
 
 
 

Pictures!

eftersom jag inte kommer kunna blogga om ridningen nu när dem vilar så tänkte jag ändå hålla igång bloggen med en massa bilder ifrån året som gått och kanske även lite bilder från tidigare år! Så det kommer komma lite bildbomber av foton ni kanske redan sett och foton som aldrig vart publicerade :) Jag kommer blanda bilderna hejvilt så ni vet!
 
 
 
 
 
 
 

Lördag!

Idag har jag jobbat till fem och direkt till stallet efter det. Mamma hade redan mockat och fixat det mesta så vi tog in hästarna och gosade mest! Hoppade till och med upp på Gossens rygg och kramade honom lite extra ;) 
 
Nu har jag bestämt mig för att "ställa av" hästarna. Alltså att de ska få vila ett tag. Kanske rider ut någon dag i snön och så, men det blir ingen mer träning på några veckor. Mest bara njuta av hästlivet fast utan ridningen. Jag kommer säkert skritta ut i skogen och lite sånt kanske, men hästarna har ju vart igång hela året och nu behöver de få stå lite :) 
 
 
 

Video fr奪n idag!

Filmade hästarna idag när jag släppte ut dem! Så söta, där du rullar, där rullar jag ;)

God morgon!

Idag var jag i stallet tidigt! Hästarna ska få stå inne idag, eller iallafall mestadels av dagen på grund av stormen. Så jag har mockat och gett dem sina slowfeeding nät :) mysigt att vara i stallet på morgonen tycker jag... Det är en gosig känsla på nåt sätt :) nu ska jag bege mig till jobbet! Ha en bra dag alla :) 



Fått mycket gjort :D

Jisses vilken lång dag det har vart ;) först jobbade jag till halv fyra, sedan iväg på lägenhetsvisning direkt efter, sedan direkt till stallet där jag mockade och fixade stallet. Efter det red jag Gossen, och han skötte sig jätte bra :) fick till två byten åt varje håll, dock inte på första försöket som sist men ändå :) det går ju ganska fort när vi ska göra bytena, alltså att HAN SPRINGER FORT, men det gör ingenting såhär i början. Just nu fokuserar jag på att han ska förstå vad jag menar och att jag berömmer honom jätte mycket när han gör rätt :D men vi börjar få lite kläm på det! 

Efter det red jag Cayenne på banan också. Blev ganska mycket galopp på volterna och hon skötte sig bra! Hon tuggar ganska mycket på bettet och tar tag i det ibland, men det jobbar vi på och jag tycker hon bättrar sig för varje gång. Stundtals när hon blir riktigt mjuk och fin är hon rena drömmen att galoppera på :D 

Så idag är jag nöjd över min och hästarnas insats! Trots regn och blåst så tog jag tag i och red bägge, även om jag känner mig lite halvtrött... Men jag Kommer att sova väldigt gott inatt :D imorgon tänkte jag rida bägge igen om banan är lika bra som idag så jag hoppas inte det fryser på! 







Lite framsteg!

Tänkte skriva lite mer utförligt om ridpasset igår! I början var han inte med mig till 100%.. Det blåste ju rätt rejält och han var lite okoncentrerad. Men när jag ridit en stund lyssnade han bättre trots att han ibland drog iväg litegrann. Men det bästa på hela ridpasset var att han satte det ena bytet på första försöket! Så glad jag blev :D han brukar ju få lite korsgalopp här och var men igår satte han på första försöket, i det ena varvet bara men ändå :D 

 
Idag jobbar jag till fem, så ridningen idag hänger på om det är tinat på ridbanan eller inte. Är det fruset så får jag stå över :( 
 
 
 
 

Video från passet idag!

Mamma filmade lite idag när jag red :) gossen kändes bra, han var lite het stundtals men lite extra energi gör ju inget ;)