<
   

well helllllo!

Jösses, längesedan nu. Efter varje inlägg, som kommer alltmer sällan tänker jag: Nu jäklar ska jag bli effektiv på bloggen igen. Men det går ju sådär. Jag suger på att hålla igång här. 
 
Menmen, jag gråter inte för det. För att vara helt ärlig så är det ju inte apmycket ni missat heller. Men det som hänt inom hästeriet på stall Petit är väl att pållarna äntligen kommit igång en del. Inte alls i tävlingsform men vintervilan är förhoppningsvis snart ett minne blott. 
 
Det har vart väldgt mycket uteritter, mest ihop med Elin men även med Agnes, mamma eller ensamma. Aktiva träningspass på banan eller i ridhuset har det la inte vart alltför många, men de blir fler och tätare med tiden som går. 
 
Dante är vi i full gång med att lastträna eftersom han vart lite knösslig med det. Vi tränar en stund varje dag. Gossen gör allt man ber honom, inte för att tillvaron har varit så krävande. Nu lossnar pälsen och då blir alltid Goss lite extra seg, men man ser på honom att han trivs. Farbrorn står och tuggar hö och njuter mest i det faktiskt helt okej vädret. 
 
I helgen var jag, mamma och Amanda iväg till SpringBreak för att kolla på ryttare och hästar. Tävlingssuget kryper i kroppen och man står och avundas alla ekipagen. Att stå vid sidan om är inte roligast, men man får se det logiskt att plånboken inte tilllåter alltför dyra utlägg nu när man studerar. Och för att vara helt ärlig så kostar det så djävulskt mycket pengar för ett meeting. Tyvärr. 
 
Jag får sikta på de lite billigare tävlingarna framöver och hoppas kunna åka på september rundown senare iår. Fick dock nys om en trevlig clinic av några vänner på tävlingen som jag funderar att åka på. Jag vill jag vill jag vill. Dessutom så är dessa människor så otroligt trevliga och jag spenderar jätte gärna mer tid med dem. 
 
Jag vågar inte påstå att jag kommer vara så flitig på bloggen som jag en gång vart, men jag ska åtminstone bli bättre ;) Här kommer ett litet hav av bilder, blandat från typ 2 månader sen och framåt. 
 
Pusspåer