<
   

Uppdatering!

Hej kära läsare! 
 
Julen närmar sig med stormsteg och det nya året ligget framför oss :D vet att jag inte bloggar nånting just nu men det finns en anledning. Och det är samma som förra gången ;) jag rider typ ingenting... Det senaste har jag ridit cirka 1 dag i veckan. Bara för att det är kul. Inget krävande alls utan bara roligt! Dante har dragit på sig en förkylning och tappar tänder just nu så han vilar till max, och Gossen lever mest livet och slappar bara! Men det gör inget! Dem får vila ett par veckor här nu så sätter vi igång när det blivit 2016 ordentligt :D 
 
 
Sitter just nu på jobbet och kollar igenom en massa filmer från sommaren, åh vad jag längtar efter det vädret!! En bra ridbana, linne, pigga hästar, kort päls och ett strålande humör! :) utan att överdriva så ser Gossen ut som ett Gotlandsruss just nu. Massa päls och skägghåret är långt må jag säga. Men han är söt. Klippa honom skippar jag eftersom han ändå inte tränas :) 
 
 
Dante växer så det knakar. Trots att han också vilar nu så ser man att han växer till sig ordentligt både på bredden och höjden. Mamma hade nog gärna sett att han stannade i växten nu, åtminstone på höjden ;) 
 
 
Köpte några fina bilder av en fotograf som var på september rundown. Superfina tycker jag :D trots att den tävlingen gick dåligt så kom jag på hur kul jag hade och vilka framsteg som ändå gjordes! Så mycket jag lärde mig av att ha Peter där hela tiden! Som sagt, nya tag 2016 ;) Tänkte jag lägger upp nåta av bilderna här. Har lite filmer också från några uteritter som jag tänkte slänga upp på bloggen. Dock några veckor gamla! Hoppas alla mår bra och får en underbar jul! Puss <3 
 
 
 
 

Vart i ridhuset!

Hej allesammans! 
 
Nu bloggar jag typ ingenting. Och varför då? Jo för att det inte händer så mycket :P har ridit pyttelite det sista. Någon uteritt sådär men inget mer. Men idag kom jag iallafall iväg till ridhuset hos Sussie! Och så kul det var :D åker snart igen! 
 
Det började igår när jag kände bah: fan, jag är ledig imorgon, och jag vill faktiskt rida ordentligt för en jävla gångs skull (ursäkta svordomarna..) det har varit skitväder, frusen ridbana och kolsvart när jag vart i stallet det sista så ridmöjligheterna har varit totalt kassa. 
Så jag hörde av mig till Sussie och frågade om jag kunde komma dit, och hon kom på den idén att vi kunde träna ihop! :D superkul var det! Härligt att ha någon att rida tillsammans med! Underbar träning och en härlig pratstund :) Gossen skötte sig jätte bra och var stabil och fin. Kändes inte som att han hade vilat så länge som han faktiskt har :P han hade inte glömt nånting helt enkelt ;) det enda negativa var att han var så jäkla dum att lasta när jag skulle iväg. Vet inte vad han höll på med den rackarn. När vi skulle åka hem gick han bara rätt på transporten, THANK GOD! ;) 
 
Sussie fick testa på att sitta i westernsadeln också och hon tyckte det var riktigt bekvämt. Hennes häst däremot som hon sa var "liten" kändes gigantisk när jag stod bredvid :P haha jättar är vad dem är, men superfin att titta på :D 
 
För er som har mig på Facebook har säkert sett att jag la ut ett inlägg om att Gossen var kass i magen. Bajsat löst och vart kladdig i hålet och så. Fick en massa bra tips, speciellt ett där det sades att man kunde ge bajs från en "frisk" häst och ge till en häst som har orolig mage. Låter galet men det har jag gjort iallafall. Och idag låg det plötligt fina prydliga högar i Gossens box i perfekt form och konsistens. Jupppiiii! Inget kladd eller blött i stjärthålet heller, mycket bra :D ska fortsätta några dagar till med att ge honom bajs (låter ju helt sjukt) för att vara på säkra sidan. Usch, egentligen, tänk om någon hade kommit och tryckt in någon annans bajs i munnen på en, stackars häst :/ haha!