<
   

Ifrån igår!

Igår hade jag tänkt rida Gossen, men ångrade mig när mamma frågade om jag kunde hjälpa till och tömköra Cayenne för första gången! Och det ville jag jätte gärna :D

Men jag borstade Gossen iallafall och så fick han bli utsläppt i hagen igen. Vi tog upp Cayenne till banan och började, och OJ VAD DUKTIG HON VAR! Som jag sa till mamma, hon såg riktigt tillfreds ut :D vi höll inte på så länge eftersom hon var så duktig men det var kvalité på grejerna!!

Nu kommer jag ha två tuffa dagar framöver på jobbet, så det kommer inte bli någon ridning. Får nästan lite dåligt samvete men det är så det får bli!

Nu har vi fått upp staket runt ridbanan så jag och mamma pratade om att löshoppa på lördag! :D det kommer bli sjukt kul! Lovar att filma då :)

Dagens aktivitet!

lite av allt!

Idag har bägge pållarna fått nya skor. Hovarna växer som tusan nu! alltid lika skönt när dem fått nya skor tycker jag :) jag hade lyxen att hästarna var färdigskodda när jag kom till stallet efter jobbet. Så det var bara att börja fixa iordning Goss för ett pass på banan. Red på stångbettet idag och jag tycker verkligen att funkar jätte bra med det. Jag tror faktiskt att han gillar det bättre dessutom :)
Idag blev det träning på byten. Har ju precis börjat träna på det men det går riktigt bra! Kör lite övningar som Frida visat mig, och han gör inga klara byten än, men det är knappt ett halv travsteg emellan innan han byter. Så idag förstod han vad jag menade. Idag är första gången som jag tränar byten. Innan så har jag alltid brytit av till trav och sedan bytt, men idag testade vi lite nytt. Han skötte sig riktigt bra. Några byten blev korsgalopp och knappt ett halvt travsteg emellan men det är en bra bit på vägen :D Så nu får vi fortsätta nöta!
 
Imorgon tänkte jag åka och rida på morgonen (trots att jag faktiskt för en gångs skull är ledig) Men jag ska hjälpa en vän med lite grejer och så på dagen och då kan det va skönt att ha det gjort!
 
Fotade hästarna lite när vi släppte ut dem i den stora hagen idag så här kommer dem :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

åååh :(

Det är väldigt ofta som jag tänker på mina fina flicka som vi fick ta bort för 6 månader sedan. Jag tänker på henne så ofta och det gör så ont i mitt hjärta. Jag saknar henne otroligt mycket, Snällare fanns inte och hon borde fått vara med oss längre. Men jag hoppas att hon har det bra vart hon än är. 
Jag saknar hennes härliga frustande så fort hon trodde hon skulle få mat, hennes knuffande när hon ville bli kliad i ansiktet, hennes otroliga försiktighet med allt och alla, hennes härligt platta rygg som man kunde sitta på i full galopp och bara åka med, hennes bocksprång i galoppombytena, hennes roliga svans som alltid var på sne, att när man var lite mindre kunde rida två på henne på samma gång, och nåt jag saknar så otroligt är att se hennes fina ansikte när hon tittade på en. Hennes fina bambiögon som bara talade för kärlek och omtänksamhet.
Du var bäst min fina Petit och kommer alltid att vara. Galopperar vid min sida <3
 
 
 
 
 

tävlingsplaner.

Just nu har jag tagit mig en go dusch och sitter med datorn i knät. En långfilm går på fyran som jag inte är så insatt i...
 
Sitter och funderar på hur jag ska planera mina kommande tävlingar. Finns inte sådär jätte mycket intressant för mig förrän i september. Så frågan är om jag ska träna vidare och faktiskt inte tävla förrän i september igen? Vårt stora misslyckande på förra tävlingen för att jag vill träna honom ännu mer. Sånt beteende är inte okej. Jag är lite kluven just nu så jag får helt enkelt fundera vidare...
 
 
 

Nyttig träning!

Idag var det jobb till 17 och sen direkt iväg till stallet :D

Och denna dag har jag haft en jätte nyttig träning! Värmde upp med mycket trav och flyttningar (som vanligt) ;) sen la jag en bom på mitten av banan och galopperade först bara över den några gånger. Fick honom att beräkna avstånd och han skötte det jätte bra :) sedan tränade vi på att han skulle byta galopp över bommen. I början förstod han nog inte riktigt vad jag menade, men efter 3 försök så satte han det :D så det blev galopp i en åtta med byte över bommen. Han verkade tycka att det var skoj också och han kändes stabil och mjuk. Blev också lite små galoppvolter och förvänd galopp!
Så sammanfattningsvis så gick passet jätte bra och jag tror att jag får vara lite påhittig med såna övningar eftersom han tycker det är skoj :D

Så nu är hästarna ute och äter gräs igen. Nu är dessutom flughuvorna på, det börjar bli sommar!!!

Jobbjobbjobb...

Den här veckan jobbar jag 6 dagar, och då är det lätt att man blir lite extra trött. Speciellt när man jobba 11.30-19.30 för då är det som mest att göra och det känns som att dagen aldrig är över. Och just en sån vecka är det. Så idag har jag vart hästledig (igen..) men nu lördag och söndag så slutar jag iallafall 17.00 så då hinner jag åka och rida efter jobbet :)

Så då kommer jag ha nåt roligare att skriva om antar jag! Kanske ska ta och hoppa någon dag nu i helgen också? ;)

Pass efter vilan!

Idag har jag ridit Goss på banan. Tog det väldigt lugnt faktiskt. Jag skrittade först i ca en halvtimma, gjorde MASSA flyttningar och backningar. Han blir så skön när man jobbat igenom honom på det viset. Släpper bettet helt och blir så härligt följsam :)
Sen travade jag i ca en kvart och bara red lätt. Han gick på bra och jag gjorde övningar som att flytta bakdel i varje hörn o.s.v :) han kändes riktigt fin och det var nog gott för honom att vila i hela 4 dagar! Haha.
Finns inte så roliga bilder att ta när jag rider ensam, men notera att en del av hans söta lugg alltid skall blåsa upp! Haha ;)

Tisdag!

Hej alla läsare!
Idag har jag faktiskt inte vart hos Stall Petit alls. Känns lite tomt, precis som att jag missat nåt ;)
Men idag var det annat som skulle fixas. Jag jobbade till fem och sen åkte jag direkt till Hemsjö för att hjälpa Jill med hennes häst Nikkita. Hon har lite problem med högergaloppen men det löste sig riktigt bra :D kul att man kan vara till hjälp ibland också!

Sen åkte jag iväg för att städa bilen, dammsög den på Statoil och skrubbade den på cleanpark! Kände mig riktigt hurtig och nu skiner min bil så fint :D

Nu har jag tagit mig en dusch och lagt i 2 tvättar. Jag är en sån person som tvättar väldigt ofta. Känns som att jag gör det hela tiden men man skall ha rena och fina kläder! ;D

Imorgon ska jag faktiskt inte heller till stallet. Jobbar 12-20, sån himla dum tid. Men Goss skall ändå få vila dessa dagar så mamma pussar på honom åt mig. Dessutom så kan jag behöva vila lite också, trots att det gör ont i mitt hjärta :') pratade med mamma förut iallafall och dem hade tränat med Cayenne på banan och det hade gått bra :D

Tack!

Kul att se att så många besöker min blogg! Statistiken går upp med en riktigt fin kurva :D då blir jag jätte glad. Så tack alla flitiga läsare <3 
 
Här kommer lite fler bilder ifrån Emmys kamera! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Myspys!

Jag har bestämt att Goss ska få vila lite nu. Han vilade både igår och idag och kanske imorgon med, vi får se. Men det har vart mycket träning nu det senaste så det kan vara gott att få ta det lite lugnt ibland :) 
 
Så idag har jag bara borstat och gosat med honom. Glömt att berätta att han fyllde faktiskt 5 år igår så han har fått massa godis och pussar! Nu börjar han bli en stor kille :D 
 
 
 

Några av bilderna!

Emmy är verkligen en pärla, och väldigt duktig på att fota! Här kommer några av bilderna som hon tagit! Lägger inte upp alla på en gång dock men här kommer några iallafall.
 
17/5-13
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder!!

Nu har jag fått bilderna som Emmy tog dagen innan tävlingen! Lägger upp en nu så får ni fler senare :D

Mer utförligt om lördagen!

Har vart dålig på att blogga i helgen men det är bara för att jag haft så sjukt mycket att göra. Men nu tänkte jag berätta lite mer ingående om tävlingen i lördags.

Det började med att jag red fram honom till första klassen. Jag höll på att svettas ihjäl eftersom det var så varmt. Gossen kändes pigg och alert men var rätt så ofokuserad. Han kändes lite väl taggad och jag försökte ändå trötta ut honom litegrann men hästen har mer energi än jag trodde. När vi kom in på horsemanshipen så gick ändå mönstret helt okej. Precis i galoppfattningen skulle han bajsa och lyckades få korsgalopp ;) men men.. Sen när vi kom ut på spåret så hoppade han jämfota p.g.a en spegel och efter det var det kört. Han sprang på bäst han ville och i galoppen rusade han bara runt. Spelade ingen roll hur mycket jag försökte lugna honom och sitta djupt ner i sadeln, för han hade bestämt sig för att rusa.. :/

I reiningen så värmde jag upp han väl och jag tyckte ändå att jag hade han där jag ville. Han var samlad och lyhörd och det kändes bra. MEN när vi kom in och skulle göra mönstret så gav han mig fingret. Han var tokig och bara löpte precis som han ville! Jag kan lova att jag var rätt arg när jag gick ut därifrån. Jag vet inte anledningen till att han betedde sig som han gjorde, och han har aldrig vart sån förut. Men även hästar kan ju ha dåliga dagar så det är bara att blicka framåt :)

Och å andra sidan så har alla andra tävlingar med Gossen gått bra och det måste få gå dåligt någon gång också. Så nu har vi den gången gjord ;) så nu är det bara att fortsätta träna!

Tack till Frida som var med mig på tävlingen i Ulricehamn och var ett superbra stöd! <3

Nu ska jag fortsätta jobba och så blir det stallet i eftermiddag! Vi hörs då :D

Inte bra alls!

Förlåt för att jag inte hunnit blogga tidigare idag, men jag haft fullt upp och har det fortfarande!! Så det blir lite snabbt här nu.

Tävlingsdagen gick inte bra alls, kändes inte som att det var min häst jag red. Han var inte sig själv riktigt. Han var väldigt energisk (trots 25+) och lyssnade inte på mig alls. I western horsemanship så ballade han ur totalt, och likaså i reiningen. Lyssnade inte alls och "skenade" mest runt. Tråkigt men sant.

Så nu får vi träna ännu mer på lyhördhet, och det är en lärdom även detta!! Så nu blir det nya tag!! Jag får skriva mer imorgon :D nu hinner jag inte mer!

Fullspäckat!

Nu har jag kommit hem och tagit mig en go dusch. Helt död efter den här dagen!

Arbetsdagen var för jävlig. Sjukt varmt och alldeles för många kunder så jag tänker inte ens prata om det ;)

Emmy kom till stallet vid halv sex och vi tog oss faktiskt tid att sola lite. satt i solstolarna och tog det väldigt lugnt. sedan kom hovslagaren så nu har hästarna fått på sig sina tappskor ;)

Sedan fixade vi Gossen och jag red ett pass på banan. Det gick VÄLDIGT bra faktiskt och Goss var verkligen på hugger trots värmen. Taggad och medgörlig :D dessutom så har han gjort sitt bästa slidestop någonsin idag. Och det har vi fotat eftersom jag var så stolt! haha. Emmy hade med sig kameran så hon fotade en hel del! Hon har talang för det där och det blev riktigt fina bilder! Hon ska kolla igenom dem och jag lovar att lägga upp dem så fort jag fått dem :D tack bästa Emmy!!

Sedan fick Gosselito bada och han verkade njuta till tusen. Vi tog varsin sida och schamponerade honom väl! Han älskade ompysslingen och han tyckte nog det var riktigt gott att få duscha ;)

Tack igen till Emmy som hjälpt mig idag, allt gick så mycket smidigare!! <3

Så nu glänser hästen och vi är redo för imorgon! Frida kommer till mig vid sju och då skall Goss lastas så åker vi :D önska mig lycka till och så hörs vi imorgon! Nu ska jag sova (om jag kan...) haha!
Godnatt

(Ni får en bild på världens bästa hund också!) bara för att hon är så söt!

Friday!

Sista arbetsdagen för denna veckan har börjat! Hoppas den går fort idag för jag vill bara iväg till stallet och börja fixa och dona.
Som sagt så kommer hovslagaren och fixar hästarnas fossingar, och Emmy kommer vid halv sex och ska hjälpa mig när jag ska träna på mönstren. Fick se horsemanship-mönstret igår och blev jätte glad över att det för en gång skull inte är galoppfattning på rakspår, vi har inte haft någon tur där nämligen! Så det var positivt att galoppfattningen görs på volten :D men avsaktningarna ska vara fina och mjuka så det är lika bra att träna på det idag!

Så ska ju Goss badas, bilen skall packas och transporten ska förberedas. Längtar jätte mycket till imorgon :D men vi hörs sen!

Här kommer en bild på western horsemanship-mönstret. Och efter man gjort mönstret så går alla ut på fyrkanten och lyder vad högtalarna säger. För er som inte vet vad grenen innebär så bedöms ryttaren till max, hur man hanterar hästen, hanterar situationer om det blir fel, sits och mjukhet osv.

Reiningmönstret har jag tyvärr ingen bild på ;)

Bild på en av dem välborstade pållarna! :D

Typisk otur...

Jäkla otur alltså. Kommer till stallet idag och mamma berättar att Cayenne har tappat en sko. Inte hela världen om hon gör det, den får helt enkelt slås på så snabbt som möjligt. Går ut i hagen för att hämta in Goss, tittar för säkerhets skull på hans fötter och ser det som jag inte ville se. Han har också tappat en sko!! Jag som skulle rida och allt :/
MEN så har jag en sån jävla bra hovslagare som jag ringde direkt, och han kommer och slår på skon imorgon :D så jag hinner rida då iallafall så då är det ju inte hela världen ändå. Jag blev så sjukt glad över att han kunde lösa det så snabbt!! Tur i oturen ändå att det var idag och inte imorgon för då vettefan om det hade gått att lösa! Haha


Så det blev borstningsdag istället. Mamma och jag polerade hästarna ordentligt så det var två glänsande fyrbeningar som släpptes ut i hagen igen :)

Imorgon blir det ju då lite hovslagning, ridning och Goss skall bada inför lördag! Bästa Emmy skall vara med i stallet imorgon också så det är ju bra!

Men nu ska jag slappa för att gå upp tidigt imorgon och jobba ;) tjiiiing!

En onsdag och tävlingsinfo!

Hej allesammans.

Nu har jag precis vart på stan och köpt bröllopspresent till min pappa och hans fru Annica. Ska till dem på bröllopsfest på lördag efter tävlingen :)

Nu ska jag alldeles strax gå in och jobba till halv åtta ikväll. Jag är lite kluven om jag ska låta honom vila idag eller imorgon. För jag hade kunnat åka och rida vid halv åtta ikväll, eller så låter jag han vila idag och så rider jag imorgon?! Gaaaah, beslutsångest!!

Tävlingen börjar närma sig och jag känner mig faktiskt inte alls nervös. Frida åker med som en hjälpande hand också så det känns skönt. Hon har många bra tips :) det blir iallafall 2 klasser på lördag. Western Horsemanship och Reining. Klasserna ligger ganska tidigt på förmiddagen så det blir nog inte så långvarigt denna gången!

Vi får se hur jag gör med ridningen idag, han måste iallafall få vila någon utav dagarna, även fast jag vill rida ;) haha!

Vi hörs sen!

Sån skillnad!

Tänkte visa lite hur Goss byter färg på vintern och sommaren! Min favorit är sommarfärgen men vem tycker inte det om sin häst? ;) på sommaren har han jätte kort päls som är så lätt att få glänsande! På vintern däremot så ser han nästan ut som ett litet russ! Haha 
 
Översta bilden är på vintern och den understa på våren! Ja, ni lär se själva ;) 
 
 

Uteritt i regnet!

Emmy kunde tyvärr inte hänga med idag, så hon kommer på fredag istället när allt ska fixas innan tävlingen :)
 
Så jag trotsade regnet och red ut på Gossen! Regnkappan på och en energisk häst tog sig fram på stigarna. Kände att jag ville bryta mönstret lite nu när vi tränat så mycket, och jag tror nästan inte det finns någon häst som älskar att komma ut i skogen lika mycket som min Gosse. Öronen framåt hela tiden och töltar på! Han är så rolig och det var riktigt mysigt att bara följa stigen och känna hästkrafterna arbeta! Dessa stigar är så bra också för man behöver inte vända eller så utan det är 2 olika slingor, den långa och den korta och bägge går runt så man kommer ut på samma ställe :D 
 
Skulle longerat Cayenne också men regnet vräkte ner så jag kände att jag inte är såååå hurtig! ;) haha! 
 
Nu går iallafall hästarna ute i hagen igen och gottar sig! 
 
 
 
 

Träning i ridhuset

Nu är hästen ute i hagen igen efter att vi vart hos Frida och tränat :) det gick jätte bra och jag känner att det blir framsteg varje gång. Däremot är han en häst som kräver sin uppvärmning, det tar en stund innan han är samlad och bekväm, men när han väl är där så är han så himla duktig! Det är en erfarenhet jag måste ta med till tävlingen, att värma upp han ordentligt för hans kondition är det verkligen inget fel på ;)

Imorgon kommer eventuellt Emmy till stallet så vi får se vad det blir för pyssel då! Nu är det dags för mig att göra mig färdig för att åka och jobba ;)

Tjingeling!

Till Leandersson!

Idag åker jag till Frida och tränar. Ligger fortfarande i sängen men tänkte bege mig upp nu ;) har fortfarande en del att slipa på, speciellt stoppen och då är Fridas ridhus perfekt!

Idag börjar jag jobba klockan fem så jag får nästan lägga på ett kol! Haha ;) men hörs sen!!

Träningspass!

Idag har jag inte mått bra alls, var ute igår och det resulterade i att jag var rejält dålig idag.
Trots det så bestämde jag mig för att rida. Huvudet bultade som tusan men efter att jag ridit en stund så försvann det :) Gossen var lite bråkig idag, var lite het på gröten om man säger så. Men i slutet skötte han sig bra och det flöt på riktigt fint!
Mamma longerade Cayenne också så hon fick röra på sig. Även det gick bra :D

Nu ska jag gotta ner mig i sängen och äta chips, för det behöver jag! Haha

Ifrån igår!

Glömde helt av att blogga igår :/
Men jag red iallafall och mamma red en liten stund på Cayenne! Sen hoppade mamma även upp på Gossen och testade. Haha, han vet verkligen när det inte är jag som sitter på ;) men mamma tyckte det var roligt!!

Jävla video!

Videon går inte att ladda upp, den ifrån idag! Men ni får gå in på min Facebook för att se den, eller klicka er vidare via min "videofyme"!

Underbar förmiddag!

Idag har jag ridit ett pass på banan :) det blev även stångbett idag eftersom han gick så bra på det sist!!
Blev mycket volter och tempoväxlingar och fattningar! Han var superfin! Tyvärr så gick det inte att träna stop på banan idag för nu när det regnat blir den inte så djup! Men han skötte sig jätte bra :)

Sen skrittade Agnes av honom och efteråt fick han beta lite gräs i kanterna, så han var så nöjd så!! :D

Mamma filmade lite under passet idag som jag tänkte lägga upp lite senare så håll utkik :D

Planer!

Imorgon tänkte jag åka och rida innan jobbet, jag börjar halv tolv! Då hoppas jag på riktigt bra väder :D

I helgen är jag ledig så då tänkte jag träna mycket på reiningmönstren :) det är ju tävling nästa helg igen så då gäller det att finslipa!!

Ikväll blir det födelsedagsmiddag hos bästa Therese! Går redan hungrig för jag vet att det kommer bli supergott :D

Slänger upp en bild på våra katter, Bill och Bull. Helsyskon? Jajamän!

Sorry!

Jag hann inte blogga igår, men här kommer lite bilder på hästarna när de stod ute i regnet! ;) förutom Goss då s håller sig inne i lösdriften! Haha

Magisk känsla!

Vilken hästdag jag har haft!!
Jag kom till stallet och började med att sladda banan, och Goss höll mig sällskap vid staketet ;) sedan började jag borsta Cayenne. Borstade henne i typ en timma så att hon blänkte :D sedan fick hon på sig skydd (för första gången) och tränade henne. Longerade henne en stund på banan och hon var jätte duktig. Blev till och med lite galopp på volten och hon var jätte duktig. Hon gäspade som tusan efter passet! Haha

När jag var klar med det så ställde jag henne i spolspiltan och duschade hennes otroligt långa man! Hon har blivit mycket bättre med vattnet nu sen vi har tränat :) schamponerade så den blev helt ren!

Sen borstade jag även gossen i en timma, vill få bort all vinterpälsen nu!! Men vi är på rätt väg, nu är det inte många lager kvar tills han får sin fina guldfärg på hela kroppen :D

Det blev ett pass på banan på Goss! Idag hade jag stångbett för första gången på länge. Han gick så jävla bra!! Det var en magisk känsla! Han var taggad men ändå samlad och bar upp sig riktigt bra, kändes som att jag bara behövde åka med trots att jag red på en hand! Det är så roligt också för nu när vi gör rundowns så blir han riktigt taggad. Och vilka stopp hästen gjorde idag!!! La fram handen och stoppade och han satte under hela bakdelen och slidade riktigt fint :D så nu är jag så stolt över pållarna hos Stall Petit... :D

Börjar bli sommar?

Inatt har hästarna gått ute! Vädret är ju så bra nu så dem kan lika gärna gå ute, så slipper man mocka också ;) nu behövs det inte lunchas heller eftersom hästarna ändå dissar det för gräset! Det är ju sommartecken? ;)

Fick reda på en bra grej idag, mamma har vart över och pratat med några grannar som bor på andra sidan järnvägen. Dem har tre hästar där och mamma pratade med dem och sa att dem gärna får komma och rida på våran ridbana! Riktigt skoj med lite nya hästar och människor :D

Det blev lite ändringar i mitt schema idag, skulle börjat klockan fem men nu ska jag börja tolv istället så jag hinner inte rida :/ men imorgon kommer Emmy och då blir det ridning och fix med bägge hästarna!

Ifrån tävling 1/5-13

Här kommer en liten snutt ifrån reiningen i onsdags! Tyvärr så tog minnet i telefonen slut så det blev bara en del av mönstret!!

Hopphopp!

Åh vad roligt det var att skutta över hinder idag, det var så längesen!

Goss har bara hoppat en gång innan, några skutt bara och det var över ett år sedan! Och trots det så var han så jäkla duktig :D

Visst, det högsta hindret var la inte mer än 50 cm, men det spelar ingen roll :D nästa gång blir det högre!! Duktigaduktiga pålle :D

Kolla filmen nedan!!!!

Titta, Gossen hoppar!!

Klippte ihop 2 filmer. Första rundan är den allra första så då blir det långa vägar. Andra rundan så höjde vi lite och gjorde snävare svängar för att försvåra det lite! Andra rundan byter han även galopp över hindret perfekt! :D

Hoppning!

Nu ska banan sladdas, för idag blir det hoppning med Gossen :D

Tjatja!!

God förmiddag allihopa!

Tro det eller ej, men idag ska jag faktiskt vara helt ledig ifrån hästeriet. Inget jag vill egentligen men jag är illa tvungen faktiskt. Har lite möten och jobba hela dagen så det är så det får bli tyvärr. Och då kommer jag inte ha något roligt att blogga om heller.

Däremot så kan jag informera om att nästa tävling jag ska vara med på är 18 maj. Då är det KBWR som anordnar tävling i Ulricehamn, så nu är det bara att fortsätta träna!! Frida ska fortsätta hjälpa mig när jag kommer till henne så jag kan putsa ännu mer på reiningmönstren :)

Time for work!

Nu ska jag alldeles strax åka och jobba...

Var i stallet förut och fixade stallet och tog en liten promenad med Gosselito. Gjorde lite fint i stallet eftersom jag inte var så noga med att städa stallet igår när jag kom tillbaka ifrån tävlingen. Man är så sjukt trött efter en tävlingsdag och vill bara hem och sova! Men nu är det fint och sopat igen :D

Imorgon kommer Goss få vila, jag har en del att göra på förmiddagen och sen jobbar jag hela kvällen!

Nä, nu får jag åka och sälja mat till hungriga gäster :D

(Bilderna är ifrån tävlingen!)

Nyvaken...

Jag ska säga att det var väldigt längesen jag sov såhär länge. Har sovit i tio timmar tror jag utan att vakna. Men jag behövde det! Haha

Ligger och tänker tillbaka på gårdagen och vill bara tillbaka. Det är så roligt att tävla. Träffa folk, rida massor och stämningen är bara så bra!!

Idag tänkte jag faktiskt bara ta en promenad med Gossen så han inte blir stel efter igår. Fixa stallet och sen börjar jag jobba klockan 17.

Tävlingsresultaten!!

Hej alla läsare!
Jag är jätte nöjd efter dagens tävling :)
Första klassen var pleasure och där kände jag att han inte lyssnade på mig, borde ha värmt upp honom lite till, men en fjärdeplats blev det där iaf!

Andra klassen var Western Horsemanship och där råkade jag diska mig tyvärr, haha men så kan det gå ;)

MEN den sista klassen som var reining, var han så jävla duktig. Ett av stoppen var dessutom jävligt braa!!!! :D våra rollbacks var klockrena och jag kände verkligen att han lyssnade på mig! En tredjeplats blev det där och det är en stor framgång eftersom jag kom sist i samma reiningklass förra året!! :D så jag är supernöjd.

Gossen var lugn och stabil hela tävlingsdagen och det känns så skönt att han är så lugn och fin!

Det togs massa bilder och även lite filmer, men alla dem orkar jag inte lägga upp nu ;) hade bra!!

Förberedelse!

Nu är allting packat och klart. Gossen går kvar i hagen och jag ska alldeles strax ta in honom. Så ska han fixas lite till och snyggas till det sista!

Idag är jag lite extra glad eftersom min pappa och min faster ska komma och titta när jag tävlar. Min faster är bosatt i Australien och jag träffade henne för någon vecka sedan första gången på 12 år! Och nu ska hon komma och titta när jag tävlar, riktigt skoj! Och pappa ska ju också vara där och stötta :D
Jag bloggar sen om hur det gått!

Här är en bild på mig, faster och Papi :D