<
   

Spritter i kroppen!

Äntligen satt jag på hästryggen igen. Kändes så himla kul, man liksom fick nästan en tår i ögat. Jag och Gossen tog en tur igår (något längre än planerat) men det var så trevligt att när jag "var klar" så tog jag en liten runda till :P blev såklart bara skritt eftersom han vilat i snart två månader. Och ja, det märktes ;D så himla glad och framåt var han. Kastade med huvudet och trivdes till tusen på de snöiga vägarna. Han skrittade sitt snabbaste men blev aldrig såpass att jag behövde sitta och hålla in honom. 
 
 
Så vad är då min plan nu? 
Jo jag tänkte sätta igång honom lite lätt. Blir lite skritt var och varannan dag så det blir en så lugn igångsättning som möjligt :) beror lite på väder och vind också, är det isbana så ger jag mig inte ut med han och halkar runt! 
 
 
Summa summarum av gårdagen är att jag blivit alldeles lycklig i kroppen av ridturen. Pigga, glada, underbara häst, tack för att du kånkar runt på mig och gjorde min dag toppen! 
 
 
 
 

My video!

Hallå, glad tjej här!

Hej allihopa! 
 
Hoppas alla har haft en underbar jul!! :D min har varit underbar trots att det var många ställen att åka till så var det en lugn och skön jul. Mycket god mat och trevligt sällskap :D 
 
 
Har fått en massa bra grejer. Presentkort på klippning, MichaelKors-plånbok, mysdress och en massa annat. Nåt som var otroligt bra var att jag fick pengar till en kamera som jag länge velat köpa :) främst för att kunna fota hästarna ordenligt och få bättre kvalité. Fick tillräckligt mycket jul- och födelsedagspengar så jag kunde köpa mig en systemkamera :D Yeeey!! Har beställt den nu så jag får den om någon vecka. Sjukt glad över det, fast det kommer nog ta mig en stund att lära mig eftersom jag är väldigt oteknisk :P 
 
Imorgon tänkte jag faktiskt för första gången på väldigt länge ta mig en liten ridtur på Goss. Han har vilat i knappt två månader och ridsuget biter i sig nu! Blir isåfall en liten uteritt bara :) 
 
 
Snart ska jag dra och jobba, känner mig taggad för det.... :O 
 
 

Frida på besök! :)

I torsdags förra veckan var Frida på besök i stallet och hälsade på! Gos med hästarna blev det plus en liten promenad med hennes hundar och Cayenne. Vädret var väl inte så lockande men det kändes bra efteråt iallafall! Här kommer lite bilder från den dagen :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vad händer då?

Nämen läget då? Det var längesen jag skrev nu. Antagligen för att det inte händer så mycket på hästfronten. Jag gör allt det vanliga utom att rida. Köper pellets och foder, mockar bajs och fixar stallet. Borstar med jämna mellanrum och gosar med de två pållarna. Agnes red Goss i lördags och Cayenne var med på banan. Men nä gott folk, mycket mer än så är det inte. Vädret är skit tycker jag men vad förväntar man sig den här årstiden. Broddar är inköpta men har inte behövt använda de än eftersom det mest regnar än så länge. 
 
 
Statusen på hästarna just nu är att de ser ut som två håriga connemaraponnyer ;) vinterpälsen växer och Gossen börjar få skägg! Haha.. 
 
 
Gossen har dessutom tappat en framsko. Cayenne har jag ju slagit på tappsko på nu några gånger med lite hjälp utav Roger, men Gossen vågar jag inte eftersom han har så lite yta att spika på och är svårskodd. Men hovslagaren kommer om någon vecka så han får vara utan så länge :) han rids ju inte nu direkt ändå ;) 
 
 
Vill ni veta en sak? Jag saknar sommaren!! Här kommer lite gamla bilder ifrån soliga tider :D