<
   

Bilder från sommaren!

Allt med den nya pållen går bra. Idag har han fått två nya täcken och infinner sig fint på stall Petit :) än så länge har vi inte märkt något alls att klaga på :D Lugn, stabil och snäll!
 
Idag jobbade jag till 19.00 och var en snabbis i stallet efter det. Fick borstat av Goss och pussat honom lite. Längtar tills på måndag så hovslagaren kan komma och sko. Då blir det till att sätta igång på riktigt. Struntar i om det är massa snö, man får göra det bästa utav det :) Tänkte kanske åka till ridhuset på tisdag om det inte är alltför halt ute. Vill inte köra transport om det är isbana, så nu håller jag tummarna för att det ska vara bra underlag! :)
 
Bjuder på lite gamla bilder idag, mest sommarbilder för åååååh, vad jag saknar sommarn!!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu är han här! :)

Nu är äntligen den nya hästen på plats :) han kom i onsdags på kvällen i en stor lastbil. Han kom in i stallet, kikade litegrann och började att äta. Väldigt lugn och sansad :) och så söt han var!! 
 
 
Vi har fortfarande inte kommit fram till vad vi ska kalla honom, vi grunnar på det för fullt ;) ett smeknamn måste han ju ha!
 
 
Igår jobbade jag kväll och idag jobbar jag 11.30-19.00 och samma hela helgen, blir nog inte jätte mycket pyssel i stallet för min del, men på måndag kommer hovis och skor. Skönt eftersom Goss har tappat en framsko ;) 
 
 
 
 

Massa bilder!!

Har helt glömt att berätta att Goss tappat en framsko... Nedrans. Han tappade den redan i fredags och eftersom hovslagaren ändå ska komma snart så ringer jag inte in han tidigare. 
 
 
Jag tog lite bilder häromdagen på pållarna. Måste erkänna för mig själv att Cayenne är mer fotogenisk än Gossen! Haha ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En ny häst på ingång!

Ja, det har hänt. En ny häst kommer till stall Petit på onsdag med hästlastbil från Skåne! :) mamma och Roger har blivit ägare till en riktig sötnos! 
 
 
Namn: Juliets Ice Diamond
Kön: Valack
Född: 2012
E: Lilac Ice
U: What a Juliet
UE: Whata Luck 
 
Känns jätte kul! Mamma och Roger har lite planer för den lilla killen som kommer så vi får se hur det går :) han kommer få ett varmt välkomnande och massa kärlek :) längtar tills onsdag!
 
Här är han :) 
 
 
Här är pappan
 
Här är mamman
 
 
Här är morfar
 

Onsdag!

Idag var det myspys-dag i stallet. Hästarna fick sig en rejäl borstning och massa pussar ;) 
 
 
 

Helgen som vart!

I lördags var jag hurtig tyckte jag. Var jätte trött efter jobbet, gäspade och var sömnig. Men bestämde mig för att bannimej rycka upp mig och greja med båda hästarna ändå :) 
 
 
Började tömköra Cayenne. Gick väldigt bra faktiskt :) hon var samarbetsvillig och lyhörd! Har börjat med en ny grej dock. Har lite godis i fickan så när hon är riktigt duktig så får hon en bit. Mest för att hon ska tycka att det är bra att göra rätt och att vi ska bli kompisar ;) haha.. 
 
 
Efter det red jag Gossen. Skrittade mest och travade nåt varv på banan. Den är rätt dålig nu men på en volt kunde man vara. Första gången jag travat honom detta året ;) han var lugn och snäll som vanligt! 
 
 
Lite tråkigt när jag jobbat 6 dagar förra veckan och slutar klockan 17.00. Det är kolsvart när man kommer fram och helst vill jag ju rida ut men hur skoj är det i mörkret :P men men! 
 
 
Igår var Amanda med i stallet. Fixade alla sysslor och sen fick hästarna en liten kort promenad! Och vet ni vad jag gjort idag? Jag har städat stallet, och oj så fint det blev. Nu känner jag mig lite duktig ;) 
 
 
 

Myspys!

Idag åkte jag till stallet efter jobbet. Hästarna har stått inne större delen av dagen på grund av vädret. När ska det sluta liksom? Blåst, regn och snö hela tiden nu tycker jag :/ 
 
 
Menmen, jag mockade först och gjorde sedan borstade jag båda hästarna och gjorde dem fina :) bägge två bara stod och njöt av att bli ompysslade :) 
 
 
Här är lite bilder från föregående vintrar! Har inga nya just nu ;) 
 
 
 
 

Humor i hagen!

Låt bli mig käring...!
 
Okej, lite gos då...
 
"Tjejer alltså"... ;D 
 
 
Haha så söta! 

Glad häst?

Inte alla som var jätte glada över att få komma ut och tömköras i snöovädret idag, men tur hade hon som klarade sig undan efter bara några minuter på grund av styltor ;) #rackarnsattvimissadesulorna
 
 

Fint sällskap!

Idag hade jag underbart besök i stallet! Emmy hälsade på och gjorde hästdagen mycket roligare :D 
 
 
Vädret var katastrof, men vi spenderade ändå en stund på banan! Gossen skrittades med Emmy och jag red Cayenne. Hon bråkade lite med mig men inte alls som förra gången, så jag tycker att vi tog ett steg framåt idag! :D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ute i snön!

Idag tog jag, Ola och Gossen oss ut på en liten tur i snön! :) 
 
 
 
 
 

Äntligen!

Jag har inte alls ridit så mycket som jag tänkte förra veckan :P anledningen är att jag blev sjuk och hade jätteproblem med min sömn :/ igår var jag i stallet på morgonen och fixade allting och gosade med hästarna, och idag fick jag äntligen kommit ut på en tur på min gosse :) eftersom jag tog han rätt från boxen utan att ha varit ute innan så var han rätt pigg. Det blåste iskallt och även det gjorde han nog lite på tårna! Haha men han blev aldrig dum eller så och när vi väl kommig en bit så blev han sitt coola jag igen och vi fick en härlig skrittur genom byn och skogen :) 
 
 
Vet ni vad? Igår fick jag äntligen min kamera! :D har inte använt den än men kändes jäkligt gött att ha den i mina händer! Så nu ska jag börja fota mer :D 
 
Dessa bilder är från igår :