Ja det där satt ju som en smäck!

Så fick man till det där ultimata träningspasset där det satt som det skulle. Gossen var lite seg till en början då de fått komma in i ny hage med lite mer gräs. Så lite svullen var han allt, men när vi kom igång så gick allting så jäkla bra. Red mycket kontraställt i galoppen och försökte undvika att rida på volter då vi nu ska lära oss att rida rakt :P Och det gick bra tyckte jag. Fick påmina honom ett par gånger att inte ställa sig för mycket inåt men mycket bättre än innan! Tränade på spinnen som gick kanon. Har gått mycket bättre sen efter clinicen, fått fart på det hela ;) 
 
Igår red jag och Elin ut i skogen. Blev en lugn och mysig tur men jag var så seg och trött så det passade perfekt. Blev som vanligt trevliga pratstunder och mys med hästarna. De verkade också rätt nöjda med att få en liten skrittur :D 
 
Skit nöjd med dagens ridpass. Dante har däremot fått ett litet balltramp så han fick vila. Ingen hälta och verkar inte ha ont men vi tvättade rent det och låter honom vila för säkerhets skull :) 
 
Lite bilder som mamma tagit idag, blev fler men dessa får ni så långe :) 
 
 
 
 
















Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback