Långritt, storstädning och fotografering!

En fullspäckad dag av häst, häst och städning. Dagen började med att jag, Amanda och Jill tog oss en långtur på nästan 2 timmar runt Lagmansholm. Det blev mer travsträckor än igår och långa galoppsträckor. Hästarna fick länga ut ordentligt! Filmade hela förloppet (trodde jag) men när vi kommit fram visade det sig att den inte satt igång.. Aja, det går innte att beskriva men det var helt fantastiskt härligt!
 
Sedan var det dags för Jill och Nikkita att fara hem igen. Amanda fotade lite precis innan hon lastades och åkte hem. Blev superfina!
 
Efter det storstädade vi hela stallet. Alla väggar, golv och tak har tvättats med högtryckstvätt, så nu är stallet vitt igen :P 
 
Nu kommer jag fara iväg ett par dagar till kusten för att sola, bada och ha lite mer semester. Har verkligen vart underbart att ha Jill här dessa två dagar och att vi alla tre tjejer har kunnat ta dem där mysiga turerna. Det kan inte jämföras med något annat, att få rida ut med sina goaste vänner och bara vara. Snacka massa häst och ha pigga och glada hästar under sig. Mmmmums. 
 
Lite bilder från idag dåråå. Amanda som har tagit alla dem fina i hagarna. Kommer ett inlägg senare med fler bilder! 
 
 
 
 
 
 
 
 
















Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback