Utflykt och härligheter!

Ojojoj, nu är jag helt slut! Dagen i smögen har varit helt underbar. Efter ridturen idag kom Roger från jobbet och så körde jag till smögen. Det var lite som en överraskning för mamma, eftersom hon inte visste vart vi skulle!
Hon var riktigt nöjd med en dag på klipporna :)

Vi köpte oss varsin god smörgås och klättrade upp på berget och satte oss med havet som utsikt. Och där satt vi i några timmar innan vi gick tillbaka till bryggan och köpte fish and chips! Efter det begav vi oss hem igen och nu har jag landat i sängen och ska alldeles strax sova tänkte jag! Blev ändå några timmars bilkörande för min del och det tar lite på kraften också ;)

Imorgon går jag på och jobbar igen efter min 3 veckors långa semester.. Känns inte jätte kul men måste göras! Imorgon åker mamma och Roger och kollar gyllene tider så då kommer Frida till lagmansholm och har filmkväll med mig! Känns bra att slippa sitta ensam ;) så imorgon får Gossen vila och så kör vi ett pass på lördag!

Här får ni en bild ifrån igår, en bild med världens sämsta skärpa, men vafan! Tyckte dem var så söta när dem låg och sov bredvid varann ;)

















Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback